Het is nog eventjes, maar de 50 nadert voort Tooske Ragas. De presentatrice ziet er nog altijd stralend uit en je zou niet meteen zeggen dat ze binnen anderhalf jaar al 50 wordt.

“Ik zit nu in een heel prettige fase van mijn leven. Ik denk dat je dat ook gewoon aan mij ziet. Ik ben blij, gelukkig, ik denk dat ik gezond ben, ik lach veel en ik heb het fijn”, verklapt ze haar geheim in Weekend.

50 worden, het doet Tooske niet meteen iets. Voor haar is het maar een cijfertje. “Ik ben daarin broodjenuchter, je houdt het toch niet tegen. Maar wie weet, misschien als ik 50 word, dat ik er dan wél wat van vind”, lacht ze.

Met 2023 in het vooruitzicht denkt Tooske al eens na over wat haar volgend jaar allemaal te wachten zal staan. Al heeft ze nog niet nagedacht waaraan ze in het komende jaar zou willen werken.

“Het zou fijn zijn als ik lekker op deze voet verder kan. Vorig jaar moest ik natuurlijk een beetje wennen aan dat nieuwe, aan ’s avonds laat werken. Vroeg ik me af: hoe doe ik dat dan? Hoe verdeel ik mijn tijd? Maar daar heb ik wel een balans in gevonden. Je weet het nooit in het leven, maar ik hoop dat het even zo kan blijven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl