Binnenkort gaan SBS 6 en RTL wellicht fuseren en dus wordt ook al druk gespeculeerd of de kans bestaat dat er werknemers hun job gaan verliezen. Tooske Ragas werkt momenteel voor SBS 6 maar is er weinig mee bezig.

“Dat heeft gewoon weinig zin. Bij televisie is er geen enkele garantie. Als er iemand komt die zegt: ‘We gaan het helemaal anders doen met het programma, dan staat je positie altijd weer ter discussie. Daar kan ik ondertussen wel mee omgaan. Dat zien we dan wel weer”, zegt Tooske in Weekend.

Tooske maakte al eens eerder haar comeback bij SBS 6 en dat is één van de redenen waarom ze zich zo weinig druk maakt in wat er staat te gebeuren.

“Of ik makkelijk geworden ben doordat ik het al ken? Vanaf het begin van mijn carrière heb ik eigenlijk nooit heel langdurige contracten gehad, het gaat al mijn hele werkende leven zo. Dan komt er dit, dan dat, dan even niks, dan zes dingen tegelijk, zo gaat dat.”

Sinterklaas vieren is altijd een heel groot feest bij de familie Ragas, ook al zijn hun dochters de Sinterklaasfase al ontgroeid. Maar ook Kerst wordt een gezellig samen zijn. “Dat vieren we door met elkaar te zijn, naar de nachtdienst te gaan of ’s ochtends naar de kerk te gaan. We zijn dan fijn met de hele familie, lekker eten, volop gezelligheid, maar dan zonder cadeautjes.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl