2022 zit er bijna op en dus wordt er overal een balans opgemaakt van het voorbije jaar. Ook Tooske Ragas blikt terug op 2022 en is tevreden met hoe dat verlopen is.

“Ik heb een fantastisch jaar gehad. Ik werk nu bijna twee jaar bij Shownieuws en ik heb er helemaal mijn draai gevonden. Het is een ontzettend leuk team, voor en achter de schermen. Ik begin er ook aan te wennen dat ik later op bed lig. En ik vind het fijn dat ik pas aan het eind van de dag thuis vertrekt, als we al met elkaar gegeten hebben”, vertelt ze in Weekend.

Voorlopig presenteert Tooske enkel ‘Shownieuws’ en het wordt moeilijk om daar nog iets bij te nemen. Maar dat vindt ze prima.

“Overdag zijn we natuurlijk al bezig met de voorbereidingen voor de show en de werkelijke tv-uitzending is heel laat in de avond. Dan kun je niet de volgende ochtend om acht uur weer ergens anders zijn als je ook nog een gezin hebt en daar aandacht aan wil geven. Ik zie Shownieuws niet als tussenstation, ik ben helemaal oké zo.”

Binnenkort komt er waarschijnlijk een fusie tussen RTL en SBS 6 en er wordt gevreesd voor ontslagen. Maar daar probeert Ragas niet aan te denken. “Dat heeft ook geen zin. Bij televisie is er geen enkele garantie. Of dat nu door zo’n fusie komt of door iets anders.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.