Januari komt steeds dichterbij. Nog maar een paar maand en we beginnen aan het jaar 2023 en dat kan er niet snel genoeg zijn voor Thomas Berge en zijn vriendin Elianne. Zij verwachten in de eerste week van januari een zoon.

Het is al de tweede zoon voor Thomas Berge, want hij heeft al een zoon uit zijn vorige relatie met Myrthe. Hij was toen pas 23 toen zijn zoon werd geboren en dat is nog behoorlijk jong.

“Ik kan alles nu wat beter relativeren, en dat komt ook omdat Elianne er heel relaxed in staat. Maar ik geniet er vooral van. Ik wil overal bij zijn, alles zien en voelen. Eigenlijk ben ik een beetje jaloers dat ik het niet kan meemaken zoals Elianne dat doet”, lacht Thomas in Story.

Hij krijgt nu voor de tweede keer een zoon en daar is de zanger heel blij mee. “Maar als ik heel eerlijk moet zijn dan had ik dolgraag een meisje gewild. Maar een jongetje is natuurlijk ook te gek.”

Dat hij graag een dochter had gewild, heeft hij misschien te danken aan een visioen dat hij al jaren heeft. Daarin ziet hij zichzelf als vader van een dochter. “Dat beeld is elke keer hetzelfde en ook behoorlijk gedetailleerd. Het is een beeld van een blond meisje dat mij bij mijn pink vast heeft. Dan wordt er een foto van ons gemaakt, van achteren. We zijn dan in de Efteling.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl