Binnenkort is het gezin van Thomas Berge niet langer meer met drie, maar wel met vier. In januari bevalt Thomas’ vriendin Elianne van een zoon, een broertje voor Jack, de zoon van de zanger uit een eerdere relatie.

Thomas is blij met de komst van zijn zoon, maar het visioen dat hij papa is van een meisje blijft door zijn hoofd spoken. Het beeld dat hij heeft is heel gedetailleerd en lijkt erg realistisch.

“Bizar, hé? Ik hoop natuurlijk dat het werkelijkheid wordt. Ik heb goede hoop. Elianne en ik geloven beiden in de kracht van manifesteren. ‘Manifesteren’ is een theorie die – eenvoudig gezegd – uitgaat van de wet van de aantrekking: wat iemand uitzendt, trekt diegene aan”, legt hij uit in Story.

Thomas droomt ondertussen rustig verder van een dochter, maar bereidt zich ook rustig voor op de komst van zijn zoon in januari. Zoon Jack is in elk geval blij dat het een broertje wordt.

“Hij wilde heel graag een broertje, maar was ervan overtuigd dat hij een zusje zou krijgen. Tijdens de gender reveal hebben we hem gefilmd, want hij wist toen nog van niks. Hij zat bij een vriend van mij op zijn nek. Op het moment dat hij de kleur blauw uit de bus zag komen, ging hij helemaal uit zijn dak. Prachtig!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl