Er bestaat ondertussen geen twijfel meer over dat Thijs Römer grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond. De acteur verdween helemaal uit de spotlights en lijdt een voorlopig rustig en stil bestaan.

Maar ondanks de feiten die hij heeft gepleegd, krijgt hij nog steeds ongelooflijk veel steun van zijn vader Peter Römer. Samen werken ze momenteel aan het scenario van een film.

Hij vindt de scheiding van zijn zoon en zijn ex-partner Igone een erg spijtige zaak. “Dingen gebeuren. Niets is voor eeuwig. Soms loopt het mis, en dat is treurig. Maar het is allemaal in goed overleg gegaan”, zegt Peter in Story.

Toen Thijs een tijd geleden in de problemen zat greep hij naar de alcohol. En er was ook een tijd dat hij drugs nam, omdat dat naar eigen zeggen hielp tegen de stress. Benieuwd wat pa Römer daarvan vindt.

“We zijn een hecht gezin. Afgelopen januari kwam de hele familie nog bijeen. Op de jaarlijkse Piet en Penien-dag. Dan herdenken we de overleden ‘Baantjer’-acteur Piet Römer en zijn echtgenote Penien. Dan komen we bij elkaar om lekker te eten, te drinken en verhalen over onze ouders en grootouders uit te wisselen. Daar is iedereen bij. Zelfs Katja Schuurman was er een lange tijd bij. Deze keer niet, maar ze blijft altijd welkom.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl