Aan de kant geschoven worden, zonder uitleg en zien dat er meteen een nieuw team klaar staat, er zijn prettigere dingen om mee te maken. Bram Koning maakte het mee met André Hazes. Hij werd van de ene dag op de andere vervangen.

Bram smeerde het hele verhaal over André en hem uit in de media, waardoor al snel werd gezegd dat Bram gewoon rouwig was om de centen die hij nu misliep, nu hij niet meer met André kon samenwerken.

“Dat slaat helemaal nergens op. We verdienden de afgelopen drie jaar nagenoeg niks aan André. Dus dat is een onzinargument. Edwin, de andere tekstschrijver heeft zijn schaapjes op het droge en Marcel doet het ook heel erg goed. Bovendien heb ik zelf ook goed geboerd voor ik voor André begon te schrijven”, zegt Bram in Weekend.

Maar toch kan Bram niet ontkennen dat hij die commentaren bijzonder jammer vindt. Hij trekt het zich toch behoorlijk aan.

“IK ben recht door zee. Hoe kan Yvonne over ons oordelen? Zij weet helemaal niet van mij. IK heb haar nooit gesproken en gezien. Wat zij beweert, is haar persoonlijke sprookje.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl