Het ziet er naar uit dat André Hazes klaar is voor zijn comeback. Niet alleen wil hij weer nieuwe muziek uitbrengen en een nieuwe start maken, hij ruilde ook zijn vast tekstschrijversteam in voor een compleet nieuw.

Op zich is dat natuurlijk geen enkel probleem en valt André niks te verwijten dat hij voor wat vernieuwing kiest. Ware het niet dat zijn oude team helemaal niet op de hoogte was van de veranderingen.

Bram Koning, lid van het team praat in Weekend. “Ik heb André nog steeds niet gesproken en ook niks via via gehoord. Het is nog steeds oorverdovend stil. Ik vraag me echt af: hoe komt het dat hij mij niet even terugbelt, terwijl hij weet dat ik dat zo graag wil?”

De tekstschrijver zit met een ei en dat wil hij kwijt. Daarom besloot hij om naar de media te stappen. Zodat ook hij een keer zijn verhaal kan doen.

“Het zit me heel hoog dat hij ons zo behandelt. Maar het is vooral bedoeld als wake-up-call voor Dré, omdat hij de verkeerde keuzes maakt en dat dringt nog steeds niet door hem door. Ik ben niet alleen teleurgesteld, maar ook boos. Boos omdat hij zo respectloos is naar ons toe.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl