Even was er grote paniek bij RTL toen men te horen kreeg dat Chantal Janzen, hun goudhaantje, gesprekken had gehad bij een andere zender. Heel even vreesden ze ervoor dat ze Chantal zouden kwijtraken, maar Janzen is nog niet van plan om RTL te verlaten.

Toch kan Chantal ook niet ontkennen dat ze af en toe nood heeft aan een zijsprongetje, zoals het zelf maken van een televisieprogramma. En dat is ook meteen waarvoor ze gesprekken had bij een andere zender.

Maar naast haar vele presentatieopdrachten zal ze binnenkort ook te zien zijn in een komische dramaserie op Videoland. Het wordt een serie gebaseerd op haar eigen ervaringen met een samengesteld gezin, schrijft Party.

Chantal en Marco zijn samen sinds 2006 en trouwden in 2014. Ze hebben samen twee kinderen, maar uit een eerder huwelijk heeft haar man ook nog 2 dochters en een zoon.

Heel veel drukte en gezelligheid dus bij het gezin van Chantal en Marco en zo’n druk gezin vraagt ook heel wat werk om alles in vlotte banen te laten verlopen. Voldoende materiaal dus om er een eigen show rond te maken.

Over de reeks zei Chantal het volgende in shownieuws. “Het is gebaseerd op verhalen van mijn ervaringen, maar ook van mensen om me heen.”

Maar wie zal het produceren? Wordt het toch RTL, waar ze kind aan huis is, of gaat ze toch naar de concurrentie met het concept? Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl