Koningsdag geeft alle Nederlanders een extra vrije dag. Op die dag wordt er niet echt veel uitgerust, maar net op straat gekomen om feest te vieren. Toch viert niet iedereen even uitbundig Koningsdag, zoals musicalacteur Stanley Burleson.

“Ik zoek meestal een heel rustige plek op. Ik kijk ook nooit naar de uitzending op tv. Vroeger ging ik altijd naar Koninginnenacht, maar daar zijn we te oud voor. Dat feest vond ik wel altijd heel leuk. En nog steeds zie je dat veel mensen veel plezier hebben op die dag”, zegt Stanley in Party.

Maar ondanks dat hij zelf niet meeviert, hoeft er niks te veranderen voor Stanley. “Zolang iedereen op de been is om deze familie te zien, waarom zou je het dan veranderen?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.