Soy Kroon heeft al heel wat mooie kansen gekregen in zijn carrière. Eerst mocht hij meespelen in ‘Galaxy Park’, maar nadien volgenden nog rollen in de musical ‘Mamma Mia’ en ‘The Passiont’. Ook in de film ‘Costa’ kreeg hij een mooie rol aangeboden.

Soy kent maar weinig schaamte, behalve als het over zijn duimen gaat. “Ik heb twee hele aparte duimen. Ze zien er gewoon niet hetzelfde uit. De een is lang en dik, en de ander is klein en in de breedte gegroeid”, vertelt hij in de podcast Darmstad FM en Party.

Soy wordt wekelijks over zijn duimen aangesproken, maar gepest ermee, is hij nooit. Maar zijn blonde krullen, die werden wel het mikpunt van spot.

“En het jennen ging best ver. Er was een jongen die nogal vervelend was die bleef zeuren dat ik raar haar had. Op een gegeven moment moest hij iets schoonmaken op het schoolplein en had hij chloor meegenomen. Hij heeft toen die chloor over mijn hoofd gegoten”, zucht Soy.

Die chloor zorgde meteen voor een brandend gevoel waardoor de juf van Soy snel moest ingrijpen. “Ik kan je vertellen, het was wel drama. Dat was echt niet leuk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl