Als kleine jongen werd acteur Soy Kroon vaak gepest met zijn blonde krullen. De pesterijen gingen soms heel ver, maar Soy heeft het gelukkig allemaal achter zich kunnen laten.

Hij droomde van een carrière als clown in het circus. Maar hij werd uiteindelijk (musical)acteur. Hij kreeg altijd de volledige steun van de mensen rond hem, ook van zij die er niet meer zijn.

“Ik geloof dat mensen die er niet meer zijn, toch regelmatig langskomen. Ik herken me heel erg in mijn opa, hij was mijn allerbeste vriend en het voelt alsof hij af en toe eens voorbijkomt”, zegt Soy in Party.

Soy werd recent 27 en dat vierde hij in goed gezelschap van zijn vriendin Holly Mae Brood in Parijs. Op de foto’s stroomden de reacties van fans en collega’s binnen. Zo waren Janny van der Heijden, Kim-Lian van der Meij en Ruud de Wild er als de kippen bij om hem te feliciteren.

27 jaar en al zo’n talent. Acteren, presenteren, zingen, hij heeft het allemaal gedaan. Maar wat als hij moet kiezen? “Dan komt acteren op de eerste plaats. Daarna presenteren en dan pas zingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl