Zijn passie heeft hem zijn huwelijk gekost, maar daar ligt Sergio Herman momenteel niet van wakker. Dinsdag is de bekende chef weer in de prijzen gevallen. Gault & Millau heeft dinsdag de beste culinaire chefs in de bloemetjes gezet, één van hen was… u kan het al raden: Sergio Herman.

Tijdens een evenement bij de Verbeke Foundation kreeg Sergio Herman de befaamde ‘Entrepreneur of the year Award 2022’ voor zijn prachtige werk in de keuken.

Gault & Millau gaf de prijs aan Sergio Herman omwille van zijn het feit dat hij heel wat jongeren weet te inspireren én omwille van zijn nu toch al indrukwekkende palmares als ondernemer.

Sergio Herman heeft heel wat zaken uit de grond gestampt en heeft zonder twijfel nog enkele zaken op zijn bucketlist staan.

Zo opent Sergio Herman vanaf vandaag de reservaties voor Blueness Antwerp, een restaurant waarin de Franse keuken centraal staat, weliswaar met een Japans accentje.

Prijzig is het wel, je betaalt minstens 140 euro voor een menu en daar zijn de dranken nog niet bij inbegrepen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.