Je zal het maar getroffen hebben met een schoonvader zoals die van Thijs Römer. Ondanks de vele beschuldigingen aan zijn adres rond grensoverschrijdend gedrag blijft hij Thijs volop steunen.

Maar ook Igone, de partner van Thijs, kan nog steeds op alle steun van haar vader rekenen. Eric en Igone horen elkaar dagelijks en hij springt bij waar hij kan.

“Ze heeft het momenteel heel druk. Ik help haar heel veel in het huishouden, met de honden uitlaten, de kinderen opvangen als ze uit schoolkomen,… Dus ik zie haar momenteel veel. Ze heeft het ontzettend druk gehad met haar eigen show en met haar werk in Den Haag, bij het Oekraïense dansgezelschap”, vertelt hij in Weekend.

Schoonvader Eric weet dus als geen ander hoe het gaat met Thijs en tussen Thijs en Igone. En ook dat vertelt hij in Weekend.

“Thijs is daar niet altijd, hij is ook vaak buitenshuis. Of ze even apart van elkaar wonen? Soms wel, soms niet. Het hangt er net vanaf wat hij te doen heeft qua werk. Hij heeft wel wat dingen om handen, volgens mij. Ik weet het niet precies.”

Eric probeert het in elk geval rooskleurig in te zien en hoopt alvast dat de relatie van Thijs en Igone alle spanningen weet te overleven. “Ik hoop het, maar ik weet het niet. Ik durf daar echt niks over te zeggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl