Hoe zou het eigenlijk zijn met Thijs Römer? De acteur wordt sinds enkele maanden beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag en lijkt ondertussen ook helemaal van de radar te zijn verdwenen. Niemand die weet hoe het met hem gaat en hoe het zit tussen hem en zijn partner Igone.

Niemand die iets weet, behalve de schoonvader van Thijs. Ondanks alle heisa is de band tussen hem en zijn schoonzoon nog niet veranderd. Hij heeft een goede band met zijn schoonzoon.

“We hebben een heel goede band met veel humor. Ik schrok natuurlijk wel. Ik vind het heel naar voor hem dat hij beschuldigd wordt. We moeten maar afwachten wat daaruit komt, maar voorlopig is er nog niks bewezen”, klinkt het in Weekend.

Schoonvader Eric heeft alle vertrouwen vertrouwen in Thijs en twijfelt niet aan hem. Hij snapt dan ook niet wat er allemaal verteld en geschreven wordt rond zijn schoonzoon.

“Mensen kunnen wel van alles roepen, maar er is pas iets waar als het bewezen is, vind ik. Dus voorlopig vind ik het heel naar voor Thijs dat hem dit overkomt. We moeten afwachten wat eruit komt, maar voorlopig doen we heel normaal met elkaar. Ik blijf hem steunen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.