Een echt vrolijke kerst lijkt het niet meteen te worden bij de familie Hazes. Roxeanne Hazes lijkt nog altijd de gevolgen te dragen van haar moeizame jeugd en was onlangs bijzonder openhartig in een interview met Kaj Gorgels.

In zijn podcast hebben ze een goed gesprek waarin Roxeanne volledig haar hart uitstort. Zo vertelt ze onder meer over haar angststoornissen en dat nog altijd onder behandeling staat van iemand die haar geestelijke gezondheidszorg verleent.

“Sinds coronatijd ben ik in therapie gegaan. Ik moet zeggen dat ik dat echt een verademing vind. Ik had dat veel eerder moeten doen. Ik ga nog steeds trouw om de twee weken naar mijn vaste psycholoog, maar ik merk dat het helen heel veel tijd kost”, citeert Party.

Rox wil een betere versie van zichzelf worden maar dat vraagt veel tijd. Al is ze ervan overtuigd dat dat met de hulp van de psychologe zeker zal lukken.

“Ik voelde een goede klik met mijn huidige psycholoog. En toen brak de hel los, zeg maar. Toen kwam ik echt achter een hoop shit: wat een rugzak vol shit, gewoon.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl