Ondertussen is er een uitspraak gedaan over de erfenis van André Hazes en die is niet erg voordelig voor Rachel Hazes. Toch zit er geen spoed achter de zaak, dat besliste de rechter.

Roxeanne wist namelijk in 2020 al dat haar moeder niet de wettige erfgenaam was, maar besliste nu pas om er mee naar de rechtbank te trekken.

“Die opmerking over het erfgenaamschap werd in een andere procedure aan de orde gesteld, namelijk die van Marieke van Beek, de voormalige beste vriendin van Rachel. Roxeanne was daar echter geen partij in, ze wist het dus niet. Pas vorig jaar februari heeft zij vragen aan haar moeder gesteld over de erfenis. In augustus, onder dreiging van een kort geding, heeft de notaris pas die stukken afgegeven – waarna Van Galen nog steeds weigerde om informatie te geven”, zegt woordvoerder Bernard Tomlow in Weekend.

Roxeanne en haar advocaat besloten om de rechter niet tegen te spreken en zijn dan ook niet van plan om in hoger beroep te gaan.

“We zijn nu koersvast. We hebben dit kort geding gebruikt als breekijzer om de deur, die keihard dichtzat, open te breken. Nu staat die op een kier verder en gaat verder open in de bodemprocedure.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl