De familie Hazes, er valt elke week wel iets te schrijven over deze bekendste familie van Nederland. Gelukkig beseft Roxeanne Hazes heel goed dat ze een complexe familie heeft.

“Het is geen geheim dat mijn familie een nogal gecompliceerd verhaal is in mijn geval. Ik weiger gewoon om mensen in mijn leven te houden of te halen die geen goeie invloed hebben op mijn mentale gezondheid. Dat kan ik me niet permitteren en dat kan ik zeker niet mijn kind aandoen”, zegt Roxeanne en citeert Party.

Jammer genoeg wordt Fender, het zoontje van Roxeanne, ook af en toe gepest op school. Maar daar probeert Roxeanne iets aan te doen. “Ik ga wél luisteren. Ik ga in ieder geval proberen om hem de persoon te laten zijn die hij graag wil zijn.”

In alle uitspraken die Roxeanne doet hoor je de verwijten naar haar ouders toe en dan vooral naar haar moeder Rachel. Rox vindt namelijk dat Rachel vroeger veel te weinig naar haar dochter heeft geluisterd.

Roxeanne wil het graag beter doen dan haar moeder en hecht belang aan enkele simpele kernwaarden. “Aandacht en liefde, in de breedste vorm. Erik en ik werken samen en we zijn 24 uur per dag bezig om ons bedrijf te runnen en tegelijk ouders te zijn.”

Roxeanne en haar vriend Erik wonen niet bijzonder groot, maar proberen alles te doen werken. Ook de combinatie van een gezin, met kinderen.

“Als Erik in een Zoom-meeting zit, hangt er ook een kleintje omheen die wil kleuren en kleien. Daar willen we een balans in vinden en luisteren naar zijn behoeftes, want die heeft hij. Hij heeft een eigen willetje, dat is toch prachtig? Waarom zou ik dat tegenhouden? Ik ben er alleen maar om hem bescherming, veiligheid, liefde en vertrouwen te geven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl