Zowat heel Nederland wordt vrolijk van de nummers van Rolf Sanchez. Ze brengen je heel vaak in een zomerse sfeer en iedereen zingt ze met plezier luidkeels mee.

Rolf mag dan wel vrolijke en zomerse nummers brengen, zijn leven heeft er lang niet altijd zo uitgezien. Enkele jaren geleden zag zijn leven er heel anders uit nadat hij in Amerika tegen een stilstaande auto was geknald.

De bestuurder van de stilstaande auto belandde in het ziekenhuis, de auto van Rolf was total loss en de hele gebeurtenis had een ingrijpende nasleep.

“IK kreeg een brief van haar advocaat dat ze 32 miljoen dollar schadevergoeding van me eiste. Die rechtszaak heeft anderhalf jaar lang boven mijn hoofd gehangen. Aan de buitenwereld liet ik mijn stress niet zien, maar ik ging echt kapot vanbinnen. Ondertussen bleven de rekeningen van de advocaat maar binnenstromen”, vertelt hij in Story.

Achteraf bleek dat de vrouw zelf geen gordel had gedragen en dat haar verzekering niet in orde was. Gelukkig voor Rolf want op die manier werd hij volledig vrijgesproken. Zo kon hij weer meteen een heel pak vrolijker door het leven gaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl