De dag van vandaag ben je niks zonder je vrienden. Wanneer het even tegenzit, kan je altijd bij hen terecht en weten zij je als geen ander op te beuren. Dat weet ook Rachel Hazes. Zij kan rekenen op een trouwe groep vrienden die haar door alle ellende heen sleuren.

Van ruzies met haar zoon en dochter, tot het dagelijkse beheer van het culturele erfgoed van haar overleden man André Hazes, het is allemaal een deel van het leven van de ster.

Maar ondertussen is er ook nog steeds een rechtszaak waarin Rachel is verwikkeld en die maar blijft aanslepen. Hoe Hazes het allemaal blijft volhouden, het is bijna niet te begrijpen.

Af en toe is er wel eens een nieuwe liefde in het leven van de ster, maar ook die blijven nooit lang duren. En dat maakt haar leven alleen maar een pak turbulenter dan nodig, schrijft Party.

Maar gelukkig kan Rachel altijd op iemand terugvallen en laat ze zich omringen door veel lieve vrienden en vriendinnen. Zoals Rogier Smit.

Hij laat een innige vriendschap zien op Instagram en hij omschrijft hun band als onvoorwaardelijk. Het is dan ook altijd een hartelijk weerzien tussen de twee, zoals een tijdje geleden. Rachel reageerde op een foto dat ze erg blij was hem te zien, waarop hij antwoordde: “Alsof ik mijn moeder zag! Wat zag je er top uit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl