Wie dacht dat Rob Kemps altijd vrolijk door het leven liep, kan die mening misschien even bijstellen. De zanger liet zich de voorbije weken van zijn minder mooie kant zien en dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan.

Dat Rob de voorbije weken af en toe boos reageerde op bepaalde situaties, dat verwonderde veel van zijn collega’s, want dat is niet hoe zij Rob kennen. Dat hij soms als een tiran zou te keer gaan achter de schermen, is voor velen niet juist.

Juicequeen Yvonne Coldeweijer startte een onderzoekje naar de verhalen, maar moest haar volgers snel teleurstellen. Zij kreeg alleen maar positieve verhalen binnen, en dat is ze niet gewoon.

“Dat gebeurt echt bijna nooit. Ik vind dat al een prestatie op zich. Mijn spionnen delen alleen maar complimenten over Rob, dus ik denk dat we ook niet moeten overdrijven in de media over wie zich allemaal misdraagt”, quoteert Party Yvonne.

Het kan altijd eens gebeuren dat een artiest zijn dagje niet heeft en daarom al eens wat kribbiger is. Rob is tenslotte ook maar een mens, net zoals jij en wij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl