Op televisie of op het podium lijkt Rob Kemps steeds de vrolijkheid zelve. Maar onlangs liet de zanger en presentator zich ook van een andere kant zien. Hij reageerde woest op het feit dat ze de draak wilden steken met ‘Chansons!’, één van zijn programma’s.

Toen ‘RTL Boulevard’ aandacht wilde besteden aan het incident met een boze Rob Kemps, kregen zij een woedende Kemps aan de lijn.

Ook Miljuschka Witzenhausen schrok van de reactie van Rob, bekent ze tijdens het programma. “Er is duidelijk een Rob voor de schermen en achter de schermen.”

Maar afgelopen zomer ging het nog al eens een keertje mis, schrijft Party. Daar reageerde hij boos op een vraag hoe het met zijn pasgeboren kindje ging.

“Een verslaggever van ons stelde een vraag over zijn kindje dat toen net was geboren. We vroegen gewoon hoe het thuis was en of het goed ging. Hij werd daar heel boos over, want dat moest allemaal gescheiden blijven. Dat vonden we toen erg gek. Onze hoofdredacteur heeft toen nog lang met hem aan de lijn gehangen”, vertelt Luuk in de ‘BLVD Pdcast’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl