Het bleef niet bij één taakstraf

Heel binnenkort start Glennis Grace aan haar taakstraf. Ze zal 200 uur moeten werken bij een instelling. Maar Glennis is geen uitzondering. Er zijn al heel wat bekende Nederlanders die haar voor gingen.

Zo’n taakstraf moet de veroordeelde behoeden van opnieuw in de fout te gaan en dat heeft jammer genoeg niet altijd het gewenste resultaat. Kijk maar naar Rick Brandsteder.

Rick werd tot 3 keer toe veroordeeld voor diverse vechtpartijen. Dat leverde hem keer op keer verschillende taakstraffen op. Brandsteder betuigde ook keer op keer spijt, en vindt dat soort gedrag eigenlijk absoluut niet bij hem passen.

Ook zijn vader Ron Brandsteder is niet altijd even voorbeeldig. Hij kreeg een taakstraf van 40 uur omdat hij was doorgereden na een aanrijding met een Amsterdamse vuilniswagen. Toen de politie hem opzocht verzette hij zich tegen zijn aanhouding. Dat vertelt Story.

Het is dus nog even afwachten hoe Glennis het er van af zal brengen de komende weken en of ze wel degelijk iets opsteekt van haar taakstraf. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.