Afscheid nemen van het huis waarin je jarenlang erg gelukkig was, het valt sommigen heel zwaar. René Froger en Natasja zetten een tijdje geleden hun villa in Blaricum te koop en het lijkt wel alsof Froger spijt begint te krijgen.

“Eerlijk gezegd, ik weet het even niet meer, het is een beetje moeilijk”, klinkt het in Story. “Ik heb er in elk geval geen haast mee. Op dit moment weet ik niet zeker of we nog gaan verhuizen. Wat dat betreft zitten Natas en ik helemaal op één lijn.”

De Frogers woonden maar liefst 28 jaar in hun prachtige villa en het huis is dan ook één vat vol herinneringen. Dat ze wilden verhuizen om kleiner te gaan wonen, begint nu een beetje te wringen.

“We zaten onlangs te praten en we zeiden tegen elkaar: ‘Zo’n plek krijgen we nooit meer!’ Dit is voor ons misschien wel de mooiste stek op de wereld.”

Het huis is in ieder geval groot genoeg voor alle kinderen en kleinkinderen, inclusief de nieuwste telg van de familie: Scottie. Danny Froger en zijn vriendin Ann Dominique beviel een tijdje geleden. “Kleinkinderen hebben is geweldig en voor mij geldt ook nog dat ze me jong houden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl