Weet jij nog wat jij op 14 oktober 1991 deed? De kans is vrij klein dat jij dat nog weet, tenzij jij die dag een kind op de wereld zette of in het huwelijksbootje stapje. Van die laatste groep maakt Rachel Hazes deel uit en die huwelijksverjaardag vergeet zij ook dit jaar niet.

“Lieve schat, vandaag zijn wij alweer 31 jaar getrouwd. Soms vragen mensen mij of ik überhaupt nog vragen aan jou zou hebben en zeg ik eigenlijk altijd “nee, niet één”. Omdat ik als geen ander weet hoe jij dacht en hoe jij met alles om zou zijn gegaan”, schrijft Racehl op haar sociale media.

“Alleen deze week kwam ik er toch achter welke vraag ik jou zou willen stellen. Achteraf gezien zijn wij absurd snel getrouwd met elkaar. Wij kwamen in januari 1991 weer definitief bij elkaar en wij zijn op 14 oktober 1991, precies 9 maanden erna, getrouwd. Wat ik je nog graag zou willen vragen lieverd is waarom je zo snel wilde trouwen…”

“Jij hebt onze trouwerij helemaal geregeld en ik mocht me nergens mee bemoeien. Wij hebben samen zo ontzettend gelachen om onze trouwkaart. Burgerlijker bestaat niet maar ook dat paste nou juist zo goed bij ons. Als ik op mijn leven met jou terugkijk dan komt er op één of andere manier altijd een glimlach op mijn gezicht.”

“Want ondanks dat wij samen hoge pieken en diepe dalen hebben gekend blijft mijn leven met jou toch altijd een feest. Alleen al om deze zin van jou bijvoorbeeld “vergeet de mooie dagen niet”. Want ja Dré, ondanks dat we ook verdriet hadden samen, hebben we toch de meeste tijd wel onbedaarlijk gelachen met elkaar.”
“Konden we nog maar eens zo met elkaar lachen schat dat de tranen weer over onze wangen rollen. Ik kan ook gewoon nog jouw heerlijke lach oproepen in mijn gedachten lieverd. Ik kijk net als iedere avond dadelijk weer naar de sterren en geef jou weer die knipoog en feliciteer ik je met onze trouwdag! ❤️❤️❤️”, besluit Rachel Hazes op haar sociale media.

Proficiat, Rachel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl