Het moet bijzonder moeilijk zijn om als moeder je zoon zo te zien afzien. Rachel Hazes maakte moeilijke tijden mee met André en stond doorheen alle woelige stormen aan zijn zijde. Ook nu het goed gaat, blijft ze haar zoon onvoorwaardelijk steunen.

Rachel had altijd al in de gaten dat André verslaafd was aan alcohol en drugs, maar het was niet zo eenvoudig om hem daar vanaf te houden. Maar toen ze hem erover aansprak, ontkende hij het altijd.

“’Hoe kom je erbij’, klonk het dan bij hem. Ik wil echt geen naïeve moeder zijn, maar wij zijn altijd een familie geweest waarin alles besproken kon worden. En dan geloof ik mijn kind als hij het ontkent”, zegt ze in Story.

André wilde niet langer leven en toen hij dat vertelde aan zijn moeder, brak haar hart. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat er heel wat tranen zijn gevloeid toen André 28 werd.

“Hij was op dat moment in Amerika. Dat vond ik best angstig. Dan vraag je je toch af wat hij die dag doet. Ik moest hem vertrouwen, maar wilde hem zo graag beschermen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl