De Hazes-familie heeft heel wat tegenstanders in Nederland rondlopen, maar ook heel wat voorstanders. René van der Gijp is daar eentje van. Hij koestert een enorme sympathie voor de familie.

De ex van René is de beste vriendin van Rachel Hazes en heeft daarom al langer een nauw contact met de vrouw van de overleden zanger. Collega van René, Johan Derksen vindt het allemaal maar raar.

“René, jij bent vertederend over de familie Hazes, maar de zoon, de dochter, de vrouw… er is allemaal een steekje aan los. Die roepen de gekste dingen over elkaar”, citeert Party een uitspraak van Johan in Vandaag Inside.

En dat kon Heleen van Royen, die ook te gast was, niet zomaar laten zeggen. Zij sprong in de bres voor de bekende familie, waar altijd heel wat rond te doen is.

“Er is helemaal geen steekje aan los. Ik meen het echt. Ik vind het zonde. Het leven is te kort. Het is familie: moeder, dochter, zoon. Het moet gewoon goed gaan met ze. Ik heb heel veel ervaring zelf met gemankeerde gezinnen, dus ik kan er heel goed over praten en ik denk wel dat ik een goede mediator zou zijn voor de familie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl