Maar voor hoelang?

Wanneer we het ene moment nog denken dat het nooit meer lijkt goed te komen tussen André en zijn moeder Rachel, lijkt er nu toch weer beterschap op komst in de relatie tussen moeder en zoon.

Naar aanleiding van ‘Holland Zingt Hazes’ heeft Rachel weer wat meer contact met haar zoon en hebben ze elkaar ondertussen ook weer een paar keer gezien.

Voor André betekenen de concerten de komende dagen zijn grote comeback en dat wordt nog behoorlijk intens gezien de zanger altijd heeft toegegeven dat hij kampt met podiumvrees.

Maar het zou niet de concertreeks zijn die aanleiding gaf tot een hereniging van moeder enzoon, maar wel de erfenisruzie die gaande is tussen Rachel en haar dochter Roxeanne Hazes.

André heeft nooit partij willen kiezen in de rechtszaak en heeft er zich ook niet veel mee bemoeid. Erg prettig zal de zanger het uiteindelijk niet hebben gevonden dat zijn moeder nog eens onder vuur kwam te liggen, zegt Story.

En ook Rachel ziet af van de hele situatie, dat bekende ze op Instagram. “Ik voel me verdrietig en slaap al weken slecht. De suggestie dat André en ik ten tijde van zijn overlijden in een echtscheiding zouden hebben gelegen, raakt mij diep. Ik kan daarnaast met de hand op mijn hart zeggen dat ik er alles aan heb gedaan om de nalatenschap van André netjes af te handelen en dat ik voor mijn kinderen nooit geheimen heb gehad.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl