Er was een tijd dat Rachel Hazes en Andre Hazes een gelukkig gezinnetje vormden met hun twee kinderen André en Roxeanne. De familieband tussen Rachel en haar kinderen ging de voorbije jaren alle kanten op en gelukkig voor haar is de band met André ondertussen weer volledig hersteld.

Met dochter Roxeanne ligt het moeilijker. Al zou ze het toch graag anders zijn. “Maar dat heeft ze ook zelf in handen, toch? De deur zal altijd op een kier staan. Ook al heeft ze recent erg pijnlijke uitspraken gedaan waar ik mezelf totaal niet in herken en die me eerlijk gezegd enorm verbaasden”, zucht Rachel in Dag Allemaal.

Maar toch wil Rachel niks liever dan dat het weer goedkomt tussen hen. Ze laat de deur op een kier en is bereid om te praten als Roxeanne dat ook wil.

Ondertussen concentreert Rachel zich op het herstel van haar zoon. Hij mag alle tijd nemen om er terug bovenop te komen en zijn carrière weer in handen te nemen.

“Maar hem pushen dat ga ik nooit doen en heb ik nooit gedaan. Van bij het eerste signaal dat het niet goed ging met André, heb ik gezegd dat hij alle tijd moest nemen. Wil hij over drie jaar nog het liefst puzzelboekjes oplossen bij mij op de bank, dan is dat net zo goed.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl