Een tijdje geleden werd nog verteld dat Mabel Wisse Smit van plan was om terug te verhuizen naar Nederland. In 2018 kocht ze een villa in Breukelveen die met de grond gelijk werd gemaakt om er haar droomvilla op te plaatsen.

Maar dat bouwproject verliep de voorbije jaren niet van een leien dakje. De verbouwingen liepen door allerlei problemen al heel wat vertragingen op en het einde is nog niet meteen in zicht.

De bouwwerkzaamheden gingen maar heel traag vooruit en het is maar de vraag wat daarvan de oorzaak was. Ligt het aan de prinses en haar plannen, of lag het probleem toch eerder bij de vergunningen die in orde moeten zijn, vraagt Party zich af.

De waarheid is dat het ontwerp van de villa niet meer voldeed aan de veiligheidseisen. Het huis waar een prinses woont met haar kinderen, dat vraagt om optimale bescherming. En daaraan kon de villa niet voldoen.

Probleem rap opgelost zou je denken. Nieuwe plannen en er kon verder gegaan worden met de werkzaamheden. Maar helaas, nog steeds kwam er geen schot in de zaak. Wat nu?

Dit keer was het vooral Mabels schuld dat er geen vorderingen kwamen. Naast een watervilla wilde ze ook graag een botenhuis laten bouwen. En laat net dat zijn wat roet in het eten gooide.

De oeverlijn moest worden aangepast en er moest gecheckt worden of er geen beschermde diersoorten aanwezig waren op de bouwplek. En je raadt het al, ook daar liep het fout. Er lag een broedgebied van een beschermde dierensoort in de buurt. De plannen mochten alweer niet verder gezet worden.

De ene tegenslag na de andere volgde elkaar op, maar er is goed nieuws want de villa is ondertussen een hele eind opgeschoven. Ondertussen staat er op de bouwplaats een prachtige villa die niks aan de fantasie overlaat.

Ze heeft er toch zo’n 4-5 jaar op moeten wachten, maar het ziet er naar uit dat Mabel binnenkort naar de plek kan verhuizen. Of misschien niet? Mabel en de kinderen hun sociale leven speelt zich immers af in Londen. Het is nog maar de vraag of ze dat leven nog zomaar achter zich willen laten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl