Het ziet er naar uit dat prinses Mabel binnenkort terug naar Nederland verhuisd. Ze zou Londen volgende zomer achter zich willen laten en terug dichter bij haar ouders willen gaan wonen. Maar ook dichter bij prinses Beatrix, de grootmoeder van haar kinderen.

Beatrix moet Luana en Zaria al heel vaak missen doordat de afstand toch behoorlijk groot is. En dat zou nu ten einde komen, mocht het gezin naar Nederland verhuizen.

Mabel en Beatrix hebben altijd een goede band gehad, en dat is sinds het overlijden van prins Friso, de zoon van Beatrix, nog niks veranderd, schrijft Story.

Beatrix is altijd in de bres gesprongen voor Mabel, zelfs toen de geruchtenmolen op volle toeren draaide en werd beweerd dat Mabel een affaire zou hebben met crimineel Klaas Bruinsma. De voormalige koningin liet weten altijd achter Mabel te zullen staan.

Nu Mabel en haar kinderen terug dichter naar Beatrix verhuizen, kan Beatrix haar kleinkinderen dus weer in de armen sluiten. De foto voor de 80ste verjaardag van de voormalige koningin belooft dus een uniek plaatje te worden, in aanwezigheid van bijna alle kleinkinderen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl