Een tijdje geleden genoot prinses Amalia van een tripje naar Wenen. Ze hoefde voor één keer niet thuis te blijven, maar kon eindelijk eens genieten van een andere omgeving dan de vier paleismuren.

Ze nam het vliegtuig richting Wenen, samen met een beveiliger en hoewel ze als gewoon meisje van de vliegrit genoot, verdween dat gewone al snel als sneeuw voor de zon toen het vliegtuig landde.

“Zij ging als eerste het vliegtuig uit en daar stonden allemaal politieagenten op haar te wachten en volgens mij ook beveiligers in burgerkleding. Wat ik niet snapte, is dat er niemand voor Amalia liep. Ik bedoel: dat zou je toch wel verwachten als iemand zo enorm wordt bedreigd”, vraagt een aanwezige passagier zich af in Story.

De vraag die bij de passagiers vooral heerste was wat een meisje van haar leeftijd alleen in Wenen ging zoeken. Is het voor de kerstmarkt, of is het voor iets helemaal anders?

“An sich vallen kerstmarkten niet volledig uit te sluiten omdat bekend is dat Amalia een bijzondere fascinatie heeft voor alles wat ook maar met kerst te maken heeft. Maar het lijkt niet logisch dat Amalia alleen naar een kerstmarkt zou gaan om de doodsimpele reden dat daar maar weinig lol aan te beleven lijkt.”

En dan wordt al snel gedacht dat Amalia had afgesproken met iemand in Wenen. Iemand voor wie ze warme gevoelens koestert. Wenen is in deze tijd van het jaar immers één van de meest romantische steden die je je kan inbeelden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl