De dreiging is er nog steeds

Nu prinses Amalia terug is van haar allereerste werkreis keert het normale leven terug. Al kunnen we het leven van de prinses op dit moment moeilijk normaal noemen. 

De prinses leeft nog altijd met een strenge beveiliging rond zich en haar studentenleven is nog altijd niet zoals ze had gehoopt. Erg gelukkig is de prinses daar niet echt mee.

“Ik ga er heel eerlijk over zijn dat ik het nog steeds heel erg moeilijk heb. Ik hoop dat daar heel snel verandering in komt. Ik ging mijn studententijd in met de gedacht dat ik…wat doet een student, vul dat in, dat ik dat ook zou doen”, lezen we een reactie van Amalia in Weekend.

Helaas voor Amalia draaide dat allemaal een beetje anders uit en kan ze nu dus niet genieten van het gedroomde studentenleven.

Maar gelukkig heeft Amalia haar eerste werkreis om aan terug te denken, eentje die ze in elk geval fantastisch vond. “Ik heb ontzettend genoten van alle programma’s, maar u moet ook begrijpen dat het zo’n druk programma was. Het waren voor mij allemaal eerste indrukken. Ik keek vol jaloezie naar mijn ouders die hier rondliepen en iedereen al begroetten en meteen wisten wat er aan de hand was. Voor mij was het zo veel. En zoveel nieuw indrukken. Op een gegeven moment moest ik het voor mezelf toch echt op een rijtje zetten”, vertelt ze aan een journalist.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.