Wanneer we het over de royals hebben in Nederland hebben we het vaak over koning Willem-Alexander en koningin Maxima. Maar er is ook nog de broer van Willem-Alexander: prins Constantijn en diens vrouw Laurentien.

Er wordt wel eens gezegd dat de koninklijke familie en aanverwanten allemaal leven in alle luxe en rijkdom waar andere Nederlanders alleen maar van kunnen dromen, maar niets is minder waar.

Althans, uiteraard zal dit wel kloppen. Maar de Nederlandse royals zijn ook maar gewone mensen, net zoals jij en ik. Dat bewijst ook prins Constantijn.

“Het grootste deel van onze tijd is gewoon een normaal mens zijn. Ik bedoel, dan ga je naar de supermarkt, je rijdt in je eigen auto en wij proberen met ons gezin zo normaal mogelijk te leven”, zegt Constantijn in Party.

Heel wat mensen kijken dan ook vaak verbaasd op als Constantijn gewoon zelf in de supermarkt rondloopt en komt aangereden in zijn piepkleine blauwe Mini Cooper.

“Ons leven is geen gouden kooi. Je krijgt ook veel positieve dingen door de positie waar je inzit. Het is voor mij veel interessanter om daarnaar te kijken. Je moet zeker geen misbruik maken van zo’n situatie, maar je kunt het ook heel positief zien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl