Terwijl Peter Gillis en zijn partner Nicol genoten van vakantie in Italië draaide de geruchtenmolen op volle toeren. Peter zou Nicol hebben mishandeld en zou daarvoor ook al zijn opgepakt. Bovendien zou hij ook niks te maken willen hebben met Nicol haar kinderen.

Dat wist Jonathan, de oom van de kinderen van Nicol te vertellen. En er is zelfs meer. Nicol zou volgens Jonathan maar moeilijk afscheid kunnen nemen van haar luxeleven met Peter.

“Peter is zo slim geweest om te zorgen dat alle luxe die zij in haar leven heeft op zijn naam staat, onder andere het appartement van haar moeder in Spanje.”

Terwijl de bom barste in Nederland zaten de twee romantisch in het plaatsje Lazise, aan het Gardameer. Volgens ooggetuigen leek er tussen de twee niks aan de hand.

“Peter ging in Lazise met allemaal Nederlanders op de foto. Hij zat op het moment van de berichtgeving rustig met Nicol op een terrasje te genieten van een paar gin-tonics en een vleesplankje. Peter sloeg daarbij een arm om de schouder van Nicol, en ze maakten een verliefde indruk”, zegt een aanwezige bron aan Story.