Kleine kinderen worden groot, dat merkt ook Paul de Leeuw. Zijn twee geadopteerde zonen pikken niet zomaar alles van papa Paul en hebben hem daarom ook ontvolgd op Instagram.

Paul is dit jaar 60 geworden en zijn goede voornemen was om na zijn 60ste wat aardiger te willen worden en zijn. Maar hij moest ook bekennen dat dat best moeilijk was.

“Waarom ik soms zo boos kan zijn? Ik gebruik altijd een bepaald scheldwoord als er iets misgaat en mijn kinderen, die zijn inmiddels 20 en 19, zien dat al gebeuren als ik in de keuken loop te klopten met olijfolie. ‘Oh, daar komt het scheldwoord weer’, zeggen ze dan, en dat is gewoon zo”, citeert Weekend Paul tijdens een podcast van Theo Maassen.

Paul moet bekennen dat zijn zonen Kas en Toby zich soms ook wel generen voor hun vader en al zeker op sociale media.

“Naarmate ik ouder word, denk ik wel: ik moet daar maar mee stoppen, zeker nu mijn kinderen wat ouder zijn. Die zien dan op Instagram dat ik een influencer nadoe. Dan zeg ik: ‘Hartje hartje, influenza’. Toen zeiden ze: ‘Ik heb je ontvolgd, ik schaam me dood Ik heb hier geen zin meer in’”

Maar gelukkig schamen ze zich niet altijd voor hun vader. Want ze hebben ook veel bewondering voor de manier waarop Paul in het leven staat.

“Mijn vader is twee jaar geleden overleden en wat hij me heeft geleerd, is om alle dromen te vangen. Daarin heeft hij mij geholpen, ook financieel, en aanmoedigend. Maar uiteindelijk zei hij ook: ‘Je kunt alles een beetje.’ OP zich was hij ook wel aardig, maar hij was ook iemand die de boel naar zijn hand zette.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl