In 2017 deed Patty Brard een allereerste poging tot het verkopen van haar villa in Amstelveen. Jammer genoeg voor de zangeres was er toen niemand geïnteresseerd in haar nederig stulpje en ook een poging tot het verhuren van de villa mislukte.

Patty voelde zich steeds eenzamer in haar villa doordat haar man vaak aan het werk was op Ibiza. “Antoine heeft als architect zo veel werk op het eiland, dat hij daar nu elke twee weken een week zit. Het was niet meer te doen, het leven in hotels en als ik meeging de hele volksverhuizing met de hondjes en de spulletjes”, zucht Patty in Party.

Patty voelt zich niet graag alleen en heeft dan ook vaak tranen gelaten toen ze weer alleen achterbleef in het grote huis.

Maar Patty wordt binnenkort weer een jaartje ouder en zo’n grote villa met verdiepingen is niks meer voor haar. Zij kijkt rustig uit naar een gelijkvloerse woning.

En dat wil dus zeggen dat de villa in Amstelveel weer te koop staat. En dat zal ongetwijfeld gepaard gaan met een traan. De villa werd in 2010 ontworpen door Antoine en smaakvol ingericht door Patty.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl