De voorbije maanden zijn Peter Gillis en zijn partner Nicol wel vaker in de media verschenen. Niet altijd even positief, maar ondanks dat is het koppel nog altijd samen.

Door een relatie met Peter te starten, kreeg Nicol er meteen drie kinderen bij. Zij werd stiefmoeder van de kinderen van Peter. Maar ook Peter kreeg er meteen enkele kinderen bij. Hij werd stiefvader van Nicols vier kinderen.

Opvallend is wel dat de kinderen van Peter ongeveer de leeftijd hebben van Nicol. Maar daar ziet zij geen problemen in.

“Ik zie mezelf ook niet als stiefmoeder voor hen. Meer als de vriendin van hun papa. We kunnen goed met elkaar overweg. Met Mark heb ik vooral zakelijk te maken en op dat gebied kunnen we nog weleens tegen elkaar uitvallen, snauwen of tekeergaan. Maar privé is dat helemaal niet zo”, zegt Nicol in Party.

Nicol en Mark hebben op zakelijk vlak met elkaar te maken wanneer het gaat over alle caravans, chalets en huizen die ze verhuren. Zij is verantwoordelijk voor de inrichting. “Mark z’n taak op het park is vervolgens om de uitvoering van mijn interieurkeuzes aan te sturen: wie er gaat schilderen, wie de meubels op de goede plek zet enzo. Daar kruisen onze paden elkaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl