Waren jullie ook geschrokken toen het nieuws Nederland bereikte dat Nick en Simon solo zouden verder gaan? Er is nog altijd niet ontzettend veel duidelijkheid, maar als we Yvonne Coldeweijer moeten geloven zou Simon Keizer zijn mogelijke overspel er voor iets tussen moeten zitten.

Zelf hebben Nick en Simon nog niet gereageerd op de mogelijke roddels die Yvonne weer lijkt rond te spreiden. Het enige wat het management van de twee kon bevestigen zijn effectief de soloplannen van de twee?

“Die plannen zijn er inderdaad, zowel van Nick als van Simon. Maar daarnaast staan er voor dit najaar en voor komend jaar ook nog heel veel spannende en leuke projecten gepland”, zegt hij in Party.

En die plannen, dat zijn er heel wat. “Festivaloptredens, nieuwe singles, tv-programma’s en het tweede deel van hun succesvolle theatertour ‘NSG Theatertour’.”

We kunnen het ons niet inbeelden dat de twee ruzie zouden hebben en met elkaar willen breken. Maar waar rook is, is vuur wordt natuurlijk wel eens gezegd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.