Het leven van Thijs Römer gaat met ups-and-downs. Onlangs raakte nog bekend dat hij en zijn partner Igone de Jongh uit elkaar zijn en nu raakte weer bekend dat Thijs volgens een zedenexpert voordeel zou kunnen hebben bij de uitlatingen van zijn vermeende slachtoffer van online seksueel misbruik en afpersing.

2023 belooft een stevig en heftig jaar te worden voor Thijs. Het wordt een jaar waarin heel wat duidelijk zal worden en waarbij Thijs misschien gestraft zal worden voor zijn daden van heel wat jaren geleden.

Zijn slachtoffer Nena Kruizenga schuwt ondertussen de media niet, in tegenstelling tot Thijs. Zij is te horen in verschillende podcasts, schrijft regelmatig iets over de feiten op Instagram en Twitter en laat regelmatig van zich horen.

Dat is voor velen niet meteen de meest verstandige strategie. Dat vindt ook haar advocaat Maartje Schaap.

“Ik heb Nena geadviseerd niet met haar verhaal naar buiten te treden. Maar omdat Nena bedolven wordt onder nare reacties, voelt ze sterk de behoefte zich al te verdedigen. Ik heb ondertussen contact gehad met het OM en zij laten in de komende weken weten wanneer de zaak inhoudelijk zal behandeld worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl