Nieuwe operatie voor Patricia Paay: ‘Er zijn complicaties’

ByShowbizzsite.nl

10 november 2021
Foto: ANP MMP MISCHA SCHOEMAKER

Het jaar 2021 is geen topperiode voor Patricia Paay. De zangeres verblijft nu  al enkele weken in het ziekenhuis en het lijkt erop dat zij daar nog een hele tijd zal moeten blijven.
Via Instagram heeft Patricia een update vanuit het ziekenhuis gegeven. “Helaas minder goed nieuws. Ik moet wederom deze week geopereerd worden omdat er complicaties zijn die niet verholpen kunnen worden”, schrijft Patricia.

De toestand is in die mate ernstig te noemen dat men in het ziekenhuis besloten heeft om Patricia Paay weer aan het infuus te leggen. “Geen leuk nieuws want dat betekent dat we weer van voor af beginnen en ik opnieuw een traject in moet. Ik blijf positief en hoop met deze laatste operatie weer volledig te kunnen herstellen”, gaat de zangeres verder.

“Ik ben blij met het dagelijks bezoek van Robbert want met opnieuw zoveel corona besmettingen is in het ziekenhuis ook weer alles aan banden gelegd. Ik ben een bikkel en een doorzetter en hier ga ik ook weer over heen komen”, reageert Patricia Paay zelfverzekerd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen