De afgelopen maanden kwam zangeres Glennis Grace niet altijd even positief in het nieuws. Na de Jumbo-rel keerden heel wat mensen haar de rug toe en maakten hun afkeer duidelijk voor wat de zangeres had gedaan.

Glennis probeerde nog haar excuses aan te bieden door een filmpje de wereld in te sturen, maar het lijkt tevergeefse moeite. Glennis werd al van de affiche gehaald voor ‘Beste Zangeres in concert’ en het zal niet de laatste organisator zijn die haar liever niet meer op zijn affiche ziet prijken.

Glennis zegt spijt te hebben van haar daden en doet haar uiterste best om terug op een goed blaadje te komen. Daarbij krijgt ze de steun van een nieuwe liefde in haar leven. De gelukkige heet Dion Kars.

Het koppel werd samen gespot op een terrasje in Amsterdam waar ze het erg gezellig hadden met een hapje en een drankje, schrijft Party.

Met een nieuwe liefde in haar leven, lijkt Glennis weer iets te hebben waar ze zich ten volle op kan concentreren en volop kan van genieten. Hopelijk zet dit haar weer een beetje op het rechte pad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.