Op Instagram liet Nicolette van Dam onlangs weten dat haar dochter Lola alweer elf jaar wordt. Van Dam is ongelofelijk trots op haar dochters en geniet van hun proces om haar veranderingen van dichtbij mee te maken.

“Nu Lola ouder wordt, heeft ze ook andere aandacht nodig. Ook voor haar gevoel: we hebben gesprekken, helpen met school, met toetsen. Dus ik vind mezelf niet anders, ik wil alle begeleiding geven die ik kan geven”, vertelt Nicolette in Weekend over hoe ze zelf in het groeiproces van haar dochter staat.

Maar ondanks dat Nicolette en haar man Bas Smit erg trots zijn op hun dochter laten ze op hun social media kanalen niet te veel zien van Lola en maken ze haar nog steeds onherkenbaar.

“Ze weet niet beter dan dat ze niet herkenbaar in beeld mag komen. Voor onze meiden is dat prima, ze snappen dat heel goed. We vinden hun privacy gewoon heel belangrijk. Die keuze hebben wij van het begin af aan gemaakt. Alleen toen ze baby’s waren, hebben we weleens en foto laten zien, maar daarna niet meer”, zegt Nicolette in Weekend.

Nicolette en Bas zullen hun dochters blijven afschermen op hun sociale media tot ze oud genoeg zijn om er zelf over te beslissen. En die keuze zullen ze nog niet meteen zelf kunnen maken. “Ook op je 16de kan je dat nog niet. We praten er gewoon over. Als zij naar de middelbare school gaat, zal ze echt wel meer delen met haar eigen vriendengroep. Maar dan hoeft ze het nog steeds niet met iedereen te delen, zoals wij dat doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl