Nicolette van Dam en Bas Smit zijn niet van sociale media weg te slaan. Ze hebben het heel erg nodig voor hun job en zijn er dan ook dagelijks mee bezig. Maar ze letten wel op dat ze er niet te vaak mee bezig zijn wanneer hun dochters in de buurt zijn.

“Anders zouden ze heel vaak in beeld te zien zijn. We zorgen er altijd voor dat we ze niet van de voorkant filmen als we ze in beeld brengen. We houden er rekening mee dat we altijd hun privacy waarborgen”, legt Nicolette uit.

Van Dam en Smit zijn erg bezige bijen en zitten nooit stil. Zo hebben ze ook nu weer een heleboel nieuwe plannen voor de toekomst klaar staan.

“Er zitten wel wat nieuwe dingen in de pijplijn. Wij gaan gewoon rustig door. We starten het nieuwe jaar fris, kijken even goed wanneer we wat gaan doen, en zolang het gaat blijven er leuke nieuwe dingen aankomen.”

Wie vaak in de media verschijnt blijft onder een vergrootglas genomen worden door pers en omstaanders. Maar daar heeft Nicolette al mee leren leven. “Het hoort erbij. Je weet; als je iets doet en je wordt bekend, dan lig je onder een vergrootglas. Op een gegeven moment weet je dat gewoon.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl