In elke goede relatie en goed huwelijk wordt wel eens ruzie gemaakt of duikt er wel eens een discussie op. Dat is bij Nick Schilder en Kirsten niet anders, ook niet na 17 jaar samen zijn.

Al moeten ze soms wat meer opletten over hoe en wanneer ze ruzie maken. Nick is immers een bekende Nederlander en overal liggen mensen op de loer die graag meeluisteren.

Zo raakte het koppel eens verwikkeld in een verhitte discussie over hun vakantiebestemming. De ramen stonden open en voorbijgangers bleven nieuwsgierig staan om gezellig mee te luisteren met de discussie.

“Misschien ging ons meningsverschil wel over de vakantiebestemming, dat kan best. Maar daarnaast ging Nick het vuilnis buiten zetten en zag hij mensen bij ons huis staan. Een vrouw zei: ‘Dat ging er pittig aan toe!’ Maar wat een leuke bestemming, daar zijn wij ook weleens geweest.”

Sindsdien let het koppel beter op waar en wanneer ze ruzie maken en dat zorgde er ook meteen voor dat het koppel verhuisde naar een nieuwe wijk in Volendam, waar ze ook meteen van iets meer privacy konden genieten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl