Nog tot dit jaar is Nick Schilder vaak bezig met Nick & Simon. Ze geven dit jaar nog een afscheidstournee en daarna is het over & out voor dit fantastische duo. Tijd voor Nick om zich op zijn solocarrière te concentreren.

En Nick moet toegeven dat hij op dat gebeid best een workaholic en perfectionist is. Want als zanger moet je er ook nog eens goed uitzien en dat gaat gepaard met vele uurtjes in de sportschool.

“Sinds ik op de cover van ‘Men’s Health’ heb gestaan, ben ik me steeds meer gaan bezighouden met krachttraining en bodybuilding en heb ik sindsdien een uitgebalanceerd dieet. Ik eet nu veganistisch. Het is een investering die zicht terugbetaalt in alles”, vertelt hij aan Party.

Nick voelt zich zelfverzekerder, fitter, alerter en creatiever en hij zou het nooit meer anders willen. Maar hij moet ook bekennen dat dat fanatieke kantje soms voor relatieproblemen zorgt.

“Maar wij plannen wel quality time in. Dat zijn geen dagen weg, maar wel gaan we regelmatig samen eten of maken we een lange wandeling. In de beginfase van Nick & Simon waren wij net samen en ik vond het zo erg lastig dat Nick zo weinig thuis was. In die fase hebben wij elkaar echt moeten vinden”, klinkt het bij Nicks vrouw Kirsten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl