Tommie Christiaan heeft heugelijk nieuws! De musicalster is namelijk terug papa geworden van een flinke dochter. Hij en zijn vriendin Jamie Dors hadden al een zoon Bodi en die krijgt er dus vanaf nu een partner in crime bij.

Het meisje kreeg de naam Eli en werd op 10 januari geboren. Net zoals vorige keer kozen Jamie en Tommie voor een thuisbevalling. Ze delen al meteen enkele prachtige foto’s op Instagram.

“Welkom lief zusje Eli. Gisteren middag 10/01 geboren. We mochten haar net als Bodi verwelkomen bij ons thuis in bad en deze keer met haar tante’s in ons bijzijn. Bodi was een middagdutje aan het doen en op het moment dat Eli werd geboren, werd hij wakker. Nog Helemaal in de slaapkreuker met zijn slaapzak aan wees hij naar haar en zei hij: ‘Baby’. Ja Bodi, je zusje is geboren. Je hebt er een nieuwe taak bij”, staat er bij de prachtige foto’s te lezen.

Ook Tommies dochter uit zijn vorige relatie met musicalactrice en zangeres Michelle Splietelhof, Lilly, zal ongetwijfeld heel blij zijn met de komst van Eli.

Een dikke proficiat Tommie, Jamie, Bodi en Lilly. Geniet van dit prachtige gezinsgeluk!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl