2022 is niet zo goed geëindigd voor Montana Meiland. Zij en haar vriend Dirk gingen na 8 jaar uit elkaar en moesten de feestdagen dus zonder elkaar doorbrengen. De breuk kwam voor velen compleet onverwacht, maar niet voor hun familie en vrienden.

Montana en Dirk maakten het nieuws bekend met een mooie foto van hen twee op Instagram. “We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten”, schreef de dochter van Martien bij de foto.

Wat de exacte reden is van de breuk, daar willen ze niet over uitweiden. Daar blijft het dus voorlopig even gissen naar. Al lijkt huisvriend en Meilandbiograaf Jan Dijkgraaf toch iets te vertellen over de reden in Story.

“Ik hoorde enkele weken geleden dat Montana en Dirk een adempauze hadden. Dirk zat vervolgens enige tijd in Schotland. Ik dacht een lang weekend, maar op tv werd verteld dat hij daar zes weken zat. Om aan zichzelf te werken. Nee, niet vanwege psychische klachten, want die had Dirk volgens mij niet.”

Dat Montana zonder Dirk op familiecruise ging naar Italië, dat riep bij veel mensen vragen op en trokken mensen vanzelf hun conclusies uit. “Dat zou ik ook doen als je journalist bent. Het is wel treurig. De families van Montana en Dirk waren ook bevriend, dat maakt de beslissing nog lastiger.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl