Groot was de verbazing toen Montana Meiland en haar vriend Dirk aankondigden dat ze na een relatie van 8 jaar uit elkaar gingen. Ze zijn naar eigen zeggen als goede vrienden uit elkaar gegaan en de twee hebben geen ruzie.

Montana en Dirk waren dan wel al 8 jaar samen, samenwonen deden ze nog altijd niet. Op zoek naar een huis, dat waren ze wel. Maar op de huizenmarkt leek niks beschikbaars wat aan hun eisen voldeed, schrijft Party

Opvallend is wel dat Montana recent zelf nog een huis kocht dat alleen op haar naam staat. Alsof ze al wist dat haar relatie niet lang meer zou duren.

Het huis dat ze heeft gekocht ligt in Noordwijk en heeft een woonoppervlakte van 134 vierkante meter en telt in totaal vijf kamers. Bovendien heeft ze ook nog eens een riante achtertuin waar ze helemaal tot rust kan komen.

Het stulpje zou te koop hebben gestaan voor 685.000 euro, maar Montana wist het te kopen voor 650.000 euro. Enige minpunt: het huis moet nog stevig worden verbouwd. Maar daar zullen Erica en Martien ongetwijfeld met veel plezier bij helpen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl