Enkele weken geleden lieten Montana Meiland en haar partner Dirk weten dat ze na een relatie van 8 jaar uit elkaar waren. Het was geen makkelijke keuze, maar voor het koppel misschien wel de enige juiste keuze.

Dirk en Montana zijn in alle vriendschap uit elkaar gegaan en hebben nog steeds het beste met elkaar voor, weet Party te vertellen.

Niet iedereen vindt het altijd even verstandig om een vriendschappelijke band uit te bouwen met je ex, maar daarover zijn de meningen verdeeld. Volgens velen is het immers niet makkelijk om een nieuwe relatie te starten wanneer je nog vaak contact hebt met je ex-partner.

Maar van een nieuwe relatie is er bij Montana en Dirk nog lang geen sprake. En dus profiteren ze daar beiden nog volop van. Zo genoten ze samen nog van een avondje uit en trokken ze naar de finale van Maestro Noordwijk, waaraan de broer van Martien Meiland deelnam.

Toch was het duidelijk dat de twee geen koppel meer vormen. Zo kwamen ze beide apart naar de finale en gingen ze tijdens de finale niet naast elkaar zitten, maar wel met Martien en Erica tussen hen in.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl